7 mei: Kom naar het Rode Neuzen Lab!

Nieuws

14/04/2019

Rode Neuzen Dag organiseert dinsdag 7 mei voor de allereerste keer het Rode Neuzen Lab. Leraren of directeurs zijn samen met 2 straffe leerlingen welkom om te ontdekken hoe Rode Neuzen Dag voor hun school het verschil kan maken.

Omdat jongeren zoveel van hun tijd op school doorbrengen, is dit voor hen een belangrijke plek. Rode Neuzen Dag zet daarom volop in op scholen die een positief verschil willen maken voor jongeren.

Birgit Van Mol is de gastvrouw van het Rode Neuzen Lab en presenteert een informatieve en entertainende dag met interessante inzichten van experts, getuigen en je gaat aan de slag tijdens een interactieve sessie. Bovendien lichten we ook een tikje van de sluier op over wat Rode Neuzen Dag voor scholen wil betekenen in 2019.

Jouw school mag niet ontbreken!
Birgit Van Mol

We sluiten af met een knaller van formaat: Gers Pardoel treedt op en komt de scholen aanmoedigen voor Rode Neuzen Dag 2019!

Overtuig je directeur, leerkracht of leerlingen: kom naar het allereerste Rode Neuzen Lab en ontdek wat Rode Neuzen Dag voor jouw school wil doen.

Wie - wat - waar - wanneer?

  • Wanneer? Dinsdag 7 mei 2019 van 10u tot 15u30

  • Waar? In de gebouwen van VTM en Qmusic, Medialaan 1 in Vilvoorde

  • Wie? Elke school kan zich inschrijven met 3 vertegenwoordigers: 1 leerkracht of directeur en 2 leerlingen.

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in vóór 06/05/2019. First in, first served.