OverKop Mechelen

Kom en test onze gezellige OverKop zetel in OverKop Mechelen!

Douaneplein 2

2800 Mechelen

Toon op de kaart

Openingsuren
OverKop Mechelen (coming up!)
ma di wo do vr za zo
Tijdens de vakantie
OverKop Mechelen tijdens de schoolvakanties (coming up!)
ma di wo do vr za zo
op afspraak 12:00 - 19:00 op afspraak op afspraak

OVERKOP ZOMERT!

Binnenkort opent OverKop Mechelen de deuren van zijn nieuwe locatie op het Douaneplein 2 te Mechelen. OverKop is een veilige, aangename plek waar je kan ontmoeten, chillen, babbelen, deelnemen aan groeiactiviteiten en groepsbijeenkomsten! Tijdens de zomer kan je al eens binnenlopen op woensdag tussen 12u en 19u of op andere dagen na afspraak.

Ben je tussen 14 en 25 jaar; heb je zin om te participeren aan de uitwerking van OverKop, deel te worden van onze jongeren kernraad, betekenisvol zijn voor je peers of jouw interesse, talent, en kennis uit te werken in een workshop, atelier of vorming? 

Kom langs bij OverKop Mechelen en neem contact met één van onze professionele OverKop-werkers! Zij ontvangen jou graag, ondersteunen jouw initiatief en zorgen dat jij je welkom voelt.

Heb je een persoonlijke vraag, behoefte aan een rustplek; wil je een discreet gesprek of een losse babbel?

Malika, Helena en Klaas staan vandaag al voor je klaar! Neem gerust contact met ze op via telefoon, what's app, FB OverKop Mechelen of email. Zij komen tot bij jou of nodigen je uit op een bereikbare plaats. Klik op hun foto voor contactgegevens!

Reik je liever uit via chat?

Druk op de chat-knop op OverKop.be en bereik een deskundige medewerker van Awel, JAC en CLB die jou discreet en anoniem antwoordt biedt.

Heb je een vraag naar vrijwilligerswerk, samenwerking, afstemming of andere?

Neem contact op met coördinator Ludmilla voor overleg (0493 40 64 93)

Zij helpen je graag verder